تلویزیون LG Signature OLED W7

بررسی تحلیلی تلویزیون LG Signature W7


تلویزیون LG Signature W7 محصولی شیک و ویژه، که سینما را به خانه‌ی شما می‌آورد. این تلویزیون نه تنها از باریک‌ترین تلویزیون‌هایی است که تا به حال به بازار آمده ، بلکه در میان زیباترین‌ها نیز قرار دارد؛ و اگر محتوای در حال نمایش کیفیت کافی داشته باشد، صفحه‌ی نمایش بسیار واقعی به نظر می‌رسد و می‌درخشد.

در این مقاله بررسی مفصلی بر این تلویزیون داریم اما، اجازه دهید پیش از همه‌چیز درباره‌ی قیمت بالای این محصول هشدار بدهیم؛ مشخصا این سطح عملکرد پرهزینه است. قیمت نسخه ۶۵ اینچی تلویزیون، ۷۹۹۹ دلار است. اما پس از آشنایی با این محصول، اگر پولی که برای خرید تلویزیون کنار گذاشته‌اید به اندازه‌ی کافی باشد، بدون شک این تلویزیون را انتخاب خواهید کرد. چرا که زمان خرید این محصول نه تنها یک تلویزیون فوق باریک تمام‌صفحه خریداری می‌کنید بلکه، یک ساندبار بسیار قوی نیز خواهید داشت.

با این که W7 تقریبا در تمام جنبه‌های طراحی زیبا، مدرن و چشم‌نواز به حساب می‌آید اما، برجسته‌ترین نقطه‌ی این زیبایی، باریکی باورناپذیر آن است. هنگامی که این تلویزیون را به دیوار خانه‌ی خود نصب کنید، قسمتی از طراحی ویژه‌ی خانه‌ی شما خواهد شد. همانطور که حدس زده‌اید، W7 را حتما باید به دیوار نصب کرد. ال جی این طراحی را «picture-on-wall» می نامد و واقعا هم به زیبایی یک قاب عکس بر دیوار خواهد بود. برای درک میزان ضخامت این تلویزیون باید به ضخامت یک برگه‌ی کاغذ اشاره کنیم. ۲٫۷۵ میلی‌متر. بله تنها و تنها ۲٫۷۵ میلی‌متر. البته، این فقط ضخامت خود پانل است؛ هنگامی که روی دیوار نصب شود، این ضخامت چیزی در حدود ۳٫۸۵ میلیمتر خواهد شد. فوق‌العاده شگفت‌انگیز! ال‌جی این سری را در دو سایز ۶۵ و ۷۷ اینچی ارائه کرده است؛ پس تا حدودی نگرانی‌ها درباره‌ی فضای خانه برطرف شده. وزن نسخه‌ی ۶۵ اینچی دستگاه، چیزی در حدود ۸ کیلوگرم خواهد بود و نصب آن بر روی دیوار چندان جای نگرانی ندارد. حتما هنوز برایتان سوال است که چطور یک تلویزیون تنها ۲٫۷۵ میلی‌متر ضخامت دارد؟ راهی که ال‌جی برای این مشکل پیدا کرده، حذف اسپیکرهای داخلی دستگاه و انتقال ماژول‌های جاگیر به ساندبار بوده. این ساندبار با هم‌خوانی چشم‌نوازی که با تلویزون دارد، نقطه‌ی مثبتی در طراحی حساب می‌شود.

در حالیکه سایر تولیدکنندگان تمرکز را از سیستم عامل های اختصاصی برداشته و به سیستم‌عامل‌هایی نظیر Android TV متصل پیوسته‌اند، LG با WebOS کماکان ادامه می‌دهد. این تصمیم چندان غیرمنطقی به نظر نمی‌رسد؛ چرا که WebOS 3.5 یک سیستم فوق‌العاده‌ی همه‌کاره، با رابط کاربری آسان و دلچسب است که تجربه‌ی وب‌گردی روی تلویزیون را لذت‌بخش می‌کند. در کل اگر تلویزیون قبلی‌تان WebOS بوده، با این تلویزیون راحت‌تر از قبل هم خواهید بود؛ اما اگر از یک پلتفرم دیگر مانند Roku یا Android TV استفاده کرده‌اید، ممکن است بابت اپلیکیشن‌های WebOS کمی دلسرد شوید. با این حال WebOS ممکن است به اندازه‌ی Roku قدرتمند نباشد اما، هنوز یکی از بهترین سیستم عامل های موجود است.

تلویزیون W7 نسبت به سری‌های سال ۲۰۱۶ پیشرفت خوبی در روشنایی و کیفیت تصویر داشته و حدود ۲۵ درصد روشنایی تصویر افزایش داشته است. گرچه بازسازی تصویر با کیفیت HD کار چندان ساده‌ و پیش‌پاافتاده‌ای نیست اما، تمرکز ما در بررسی عملکرد ۴K این محصول به عنوان یک تلویزیون OLED خواهد بود. در این محصول می‌توان از پشتیبانی HDR10 و Dolby Vision همزمان بهره برد. بررسی تماشای هردوی این حالات، برتری نسبی را به حالت Dolby Vision می‌دهد اما، باید اعتراف کنیم که هر دو حالت شایسته‌ی «عالی» بودن اند. یکی از ویژگی‌های بسیار محبوب این تلویزیون، توانایی تشخیص نوع محتوای در حال نمایش است. برای این‌که همیشه از Dolby بودن محتوا مطمئن شوید، چه در مورد صدا و چه در مورد تصویر، یک حباب کوچک گوشه‌ی بالای تصویر به شما نمایش داده خواهد شد. به طور کلی می‌توان گفت به لطف پردازنده‌ی قوی‌تر، تصاویر به وضوح شفاف‌تر از تلویزیون‌های قبلی هستند و ایرادهایی که گیمرها از رنگ‌های تیره در سری‌های قبلی ال‌جی می‌گرفتند، برطرف شده است.

به طور کلی در تلویزیون‌ها، صدای خود تلویزیون چندان دلچسب نیست. منطقا هم از بلندگوهای ۵ واتی که قادر به پخش واضح صداها نیستند، نمی‌توان انتظار زیادی داشت. به همین دلیل خیلی از ما به سراغ سینمای خانگی یا ساندبار می‌رویم تا تجربه‌ی صوتی متناسبی با کیفیت تصویر داشته باشیم. ساندبار تعبیه شده در کنار دستگاه، با برخورداری از تکنولوژی Dolby Atoms عملکرد واقعا خیره‌کننده‌ای دارد. جزئیات صدا حتی در بالاترین سطوح حفظ می‌شود. با این که ساندبارهای ال‌جی هر تلویزیونی را از اسپیکرهای داخلی بی‌نیاز می‌کند، اما باید اشاره کنیم ساندبار تعبیه شده را نمی‌توان دقیقا یک ساندبار Dolby Atoms واقعی بدانیم. همانطور که خود ال‌جی آن را سیستم ۴٫۲ کاناله نامیده. به صورت مجازی پردازش‌های مربوط به Dolby Atoms صورت می‌گیرد، دو اسپیکر اضافی روی وجه بالایی ساندبار قرار دارد و می‌توان این سیستم صوتی را یکی از کارآمدترین سیستم‌های مجزای هم‌دسته با این تلویزیون دانست.

نظرات هم‌سو و مثبت بسیاری درباره‌ی این تلویزیون از جانب کاربران و منتقدان ثبت شده. طراحی فوق‌العاده باریک این سیستم، به تنهایی دلیل خوبی برای تقبل هزینه اضافی جهت ارتقا به آخرین پانل ال‌جی نیست. اما قاب نازک دور صفحه‌نمایش، عمق باورپذیری رنگ‌ها، ساندبار زیبا و قوی، ۴ حالت پشتیبانی از HDR، سیستم‌عامل جدید و… درکنار هم دلایل موجهی را برای خرید این تلویزیون می‌سازند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

+ 45 = 54